Advertisement

LIVE: Volg de Pinkpop Persconferentie 2016

Pinkpop 2016

Festileaks is woensdag 17 februari aanwezig in Paradiso waar de jaarlijkse Pinkpop perspresentatie plaatsvindt. Daar wordt het volledige programma  van Pinkpop bekend. Je volgt alle ontwikkelingen vanaf ’s ochtends vroeg op deze pagina.


Bekijk je deze pagina via de Festileaks App? Klik dan hier.

Pinkpop organiseert aanstaande woensdag traditiegetrouw de perspresentatie in Paradiso Amsterdam. Festileaks is er natuurlijk live bij en houd je voor het vijfde jaar op rij op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het programma van Pinkpop 2016. Welke artiesten staan naast headliners Paul McCartney, Rammstein en Red Hot Chili Peppers op het programma? Jan Smeets gaat het ons allemaal verklappen. Alle ontwikkelingen rondom de line-up en de geruchten van Pinkpop 2016 volg je op het Festileaks liveblog.

Ons team is sterk vertegenwoordigd in Paradiso. Met tekst en beeld zullen wij jou op de hoogte houden van elk detail dat tijdens de Pinkpop perspresentatie 2016 onthuld wordt. De nieuwsfeed ververst zichzelf. Voorzie jezelf van een kop koffie (of een koud biertje), zet je stoel in de relaxstand en geniet!

Niet alleen het Pinkpop 2016 programma komt aan bod. Ook zal Jan ons vertellen wie de Jan Smeets award wint, wat de prijs van een biertje is en of Friet van Piet dit jaar weer van de partij is.

Het volgen van het liveblog kan natuurlijk via al je devices. Mocht je aan het werk zijn en niet in staat zijn continue naar een scherm te staren, zet dan het geluid van je smartphone of tablet aan en ontvang een notificatie zodra het liveblog van de persconferentie geüpdatet wordt. Kortom; zoals altijd ben je woensdag bij Festileaks aan het juiste adres voor alles wat je weten moet over Pinkpop 2016. Pakt het festival weer uit met een line-up om van te smullen?

In de tussentijd is ons forum de juiste plek om te discussiëren over alle ontwikkelingen rondom het Landgraafse festival. Een overzicht van alle nieuws en het programma tot op heden vind je op onze Pinkpop 2016 programmpagina.

Tot slot zijn we benieuwd naar jouw verwachting over de kaartverkoop. Wordt het weer een gekkenhuis zoals bij The Rolling Stones? Of gaat Paul McCartney het veld juist lastig vullen?

[total-poll id=”51578″]

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.