Paaspop is wederom hard op weg naar een prachtige opening van het festivalseizoen. Vandaag maakt de organisatie de komst van maar liefst 15 nieuwe namen bekend. Onder die lading nieuwe namen bevindt zich ook een nieuwe headliner: Crystal Fighters! 

Naast Crystal Fighters worden ook Joris Voorn en Anti Flag bevestigd. Ook is de eerste naam voor het meest gestoorde podium van Paaspop bekend. Jody Bernal treedt namelijk komend jaar op op Loco Royale. Met de komst van deze nieuwe acts zijn er nu al meer dan veertig namen bekend. De gehele line-up vind je hieronder:

paaspop-affiche-2017

Paaspop 2017

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. Dit jaar staan onder meer Anouk, Doe Maar en Kensington op het programma. De ticketverkoop voor het festival is inmiddels gestart. Met een Early Bird-ticket ben je er al voor €119,- drie dagen bij en ben je ook verzekerd van een plekje op de camping. Dagkaarten zijn nog niet verkrijgbaar. Deze kun je kopen wanneer de reguliere tickets in de verkoop gaan.

Vorig jaar stonden onder andere The Prodigy en Underworld op het festival. Toch was er veel meer te beleven: check daarvoor het festivalrapport van de editie van 2016. Wil je meer weten? Bezoek dan even de website van het Brabantse festival!

 

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?