FestiTinder! In welke landen heb jij al eens een festival bezocht?

Handen bij de knop; we gaan weer FestiTinderen! Vandaag zijn we benieuwd naar jouw reiservaringen. Ga jij de hele wereld af voor een festival, of blijf je liever dicht bij huis? Vandaar onze vraag: In welk(e) land(en) heb jij wel eens een festival bezocht? 

De zorgen worden aan de kant geschoven; je bent even in een andere wereld. Samen met de mensen om je heen hang je de slingers op en maak je er een onvergetelijk feest van. De kracht van een festival zit hem dan ook in het verbinden van bezoekers. Het gaat er niet om hoe je eruit ziet of waar je vandaan komt, iedereen doet mee. Verschillen worden tijdens een festival juist interessant en die sfeer proef je misschien wel het beste als je in het buitenland zelf de vreemde eend in de bijt bent.

FestiTinder!

Tijd om de balans op te maken en jouw reiservaring eens onder de loep te leggen. In welk(e) land(en) heb jij wel eens een festival bezocht? Was jij present? Swipe dan rechts. Heb je in het betreffende land nog nooit een festival bezocht? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

De Festival Bucketlist
Primavera
Foto: Eric Pamies

Je hebt ongetwijfeld fantastische herinneringen overgehouden aan alle festivals die je (in het buitenland) hebt bezocht. Misschien heb je zelfs al plannen gemaakt om komend seizoen de meest uitbundige momenten nog eens opnieuw te beleven. Of is het voor jou tijd voor iets anders? Wordt opnieuw verliefd en vind het festival van je dromen in onze rubriek De Festival Bucketlist! We bespreken elk week een festival in binnen- en buitenland dat je ooit bezocht móet hebben.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy