Mañana Mañana: dat is relaxed festivallen op een betoverend landgoed

Photo credit: Manana Manana

Deze zomer zet Mañana Mañana voor de negende keer hun festival op in het Oosten van het land. Zoals de naam (‘het komt morgen wel’) doet vermoeden, is het een relaxed festival. Kom volledig tot rust of beleef juist alles op het gebied van muziek, theater, foodtrucks en andere unieke verrassingen; jij bepaalt de koers.

Wat is nou precies de vibe van dat festival op landgoed Oolde in Laren? De sfeer is eigenlijk altijd zeer ontspannen. Het motto ‘niets moet en alles kan’ is namelijk een groot deel van hun identiteit. Als je nieuwsgierig bent en houdt van van veel zien, maar toch helemaal niets hoeven, ben je bij Mañana Mañana aan het juiste adres. Theater, muziek, natuur, kampvuren, afterparty’s en food komen hier allemaal samen, terwijl je toch uitgerust thuis kan komen na een weekend in Gelderland. Daarnaast is het ook geschikt voor kinderen; de activiteiten vliegen je hier om de oren.

Plattegrond (Mañana Mañana website)

12 podia voor de beste festivalervaring

Afgelopen maand maakte Mañana Mañana 2024 dertien nieuwe namen bekend, maar het festival heeft nog veel meer in haar mars. In 2024 introduceert het evenement maar liefst zes nieuwe podia vol verrassingen en nieuwe elementen voor het festival.

Het grootste nieuwe podium is de Soundsystem, prachtig verscholen in het bos. Het bijzondere is, dat het podium een zelfgebouwd houten geluidssysteem bevat. Hierdoor worden de optredens op Mañana Mañana nog specialer. De sound die je hier terugvindt is funky met invloeden van over de hele wereld. Dansen maar!

Verder vindt je de 5 kleinere podia in herkenbare theatertentjes verspreid over het festivalterrein. Je ziet in de Bombardo, Levita, Maharadja, Metamorfosa en Morna de leukste optredens die circus, straattheater, illusie en humor verbinden.

Voor iedereen is dus wel een geweldige act te vinden. Je kunt ieder hoekje van het bos ontdekken en zoals elk jaar je eigen talenten vertonen in het Open Podium. Tip: ga op zoek naar de bospiano, vinden wij leuk!

De nadruk op knus en gezellig

Wat Mañana Mañana zo bijzonder maakt, is dat het de perfecte plek is om even uit te tunen. Tegenwoordig ‘moet’ je van alles. Op Landgoed Oolde mag je alles, een heus verschil! Je mag zijn wie je bent, denken wat je wilt, je telefoon wegstoppen, dansen wanneer je daar zin in hebt, een biertje drinken of niet. Je doet lekker waar jij zin in hebt. Je kan er met de hele familie naartoe, maar ook met een vriendengroep of in je uppie. De indeling van het terrein is dit jaar nog knusser, doordat het bos een hoofdrol heeft gekregen.

Photo credit: Manana Manana

Een intiem festival voor fijnproevers en avonturiers

Mañana Mañana 2024 is een uniek festival middenin de bossen van Gelderland. Het heeft een eigenzinnige, maar toch intieme sfeer doordat het festival niet zo groot is. Al vanaf 37,50 euro per dag of 95 euro voor een heel weekend word je ondergedompeld in deze heerlijke relaxte sfeer, met optredens die alle kanten opgaan. Tickets zijn nog steeds te koop.

Wil je het hele weekend blijven? Dat snappen wij maar al te goed. De camping voelt als een groot dorp met hele gezellige groepen, families of vooropgezette tenten. Campingtickets zijn los verkrijgbaar, waarbij je natuurlijk ook kan kiezen voor een mooie upgrade. Ga voor de Fata Mañana, helemaal inclusief luchtbed, slaapzak en kussen. Zo hoef je zelf nergens mee te slepen, ideaal!

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2024

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 13-16 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen