Zaterdagtickets Pukkelpop 2017 bijna uitverkocht

Pukkelpop nieuwsbrief

De zaterdagtickets voor Pukkelpop 2017 zijn bijna uitverkocht. De festivalorganisatie geeft op de eigen mediakanalen aan dat er nog maar 1000 tickets beschikbaar zijn. De zaterdag is daarmee de eerste festivaldag die bijna uitverkocht is. 

De zaterdagprogrammering wordt aangevoerd door Mumford and Sons en Flume. Naast deze 2 namen zijn nog zo’n 50 andere namen aangekondigd voor de derde dag van het festival. Mocht je de bijna uitverkochte zaterdag van het Belgische festival nog overwegen, dan is een snelle beslissing noodzakelijk . Voor een dagticket betaal je € 99,-. Tickets zijn hier te koop.

Ben jij aanwezig op de Pukkelpop-zaterdag? Met deze show van Mumford and Sons kom je alvast in de stemming.

@

Pukkelpop 2017

Bron: Facebook Pukkelpop
Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Dit jaar staan onder meer Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille op de planken. Afgelopen editie sierden onder andere Rihanna, LCD Soundsystem en Oscar and the Wolf op het affiche van het festival. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. De kaartverkoop is in volle gang.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen