Nieuwe namen Dour Festival

Vandaag heeft het Belgische Dour festival een aantal nieuwe namen bekend gemaakt. Iedere week komt de organisatie met namen uit een bepaald genre op de proppen. Deze week was het de beurt aan de hip/hop, soul, ska en reggea. Hierbij ook het Belgische multi-talent en enorm populaire Selah Sue.

Andere bekendmakingen: Roots Manuva, Parov Stelar, Shaka Ponk, Assassin, Andrew Tosh, Third World, Rod Taylor + Positive Roots Band, Midnite, La Ruda, ASM (A State of Mind), Murkage, Kanka en Marcel et son Orchestre.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2023

Locatie
België
Dour, België
Datum 12-16 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Yves Smeets

Festileaks medewerker van het eerste uur. Kan niet begrijpen dat er anno 2016 festivals zijn zonder bar waar speciaal bier wordt geschonken. En dus deze zomer weer vrolijk naar Pukkelpop.

Meer van Yves