40 nieuwe namen voor FestyLand 2012

Festyland 2011 Entrance

Het afgelopen bijzonder warme weekend toont aan dat het najaar in Nederland steeds vaker op prima festivalweer kan rekenen. Op zich maakt dat voor FestyLand niet zoveel uit omdat alle podia toch in warme en sfeervolle tenten zijn ondergebracht, maar het draagt natuurlijk èxtra bij aan drie dagen sfeer en beleving. De volgende karrevracht namen is aan het programma toegevoegd:

The Kik, The Hype, Drive Like Maria, The Deaf, Twenty Sicks, Badness (UK), Kenneth G, Funk D, Dyna, Ricket, Wannabe a Star, Kraantje Pappie, Gomes, Chef’Special, Miss Montreal, Mattanja Joy Bradley, Daily Bread, Handsome Poets, Splendid, Poor John, The 101’s, Tenement Kids, Navarone, The Dirty Daddies, The Heinoos, Mooi Wark, WC Experience, Rattlesnake Shake, Jilted Generation (UK), Robbinyo, Puresang feat. D.MC, Gregor Salto, Billy the Kit, Special Guest: Showtek, Mr. Side-chain, Snelle Jelle, Phalerieau, Disko Matique, DJ Madskillz, 2000 and one.

De volgende acts waren al bekend: DI-RECT, Mr. Polska, La Fuente Feat Mc Gee, Automatic Sam, DEARWORLD, The Backcorner Boogie Band, Vato Gonzalez Feat Mc Tjen, The Hot Studs, FeestDJRuud, Yellow Claw, Paceshifters, Skitzofrenix, Fresku, The Dirty Denims, The Asteroids Galaxy Tour (DEN), Go Back To The Zoo, Will And The People (UK), The Flexican (ft. MC Fit), The Oddword, Lucien Foort (Official), Tracer (AUS), Black-Bone, Memphis Maniacs, Jordy Dazz en ambassadeur/gastheer BZB.

De laatste paar namen worden spoedig bekend gemaakt.

Vorig jaar genoten maar liefst 27.000 festivalgangers van ruim 80 live-acts (tegenover 20.000 bezoekers in 2010) en raakte de zaterdag uitverkocht. Hierboven staat de aftermovie van deze zeer succesvolle editie, toen FestyLand tevens genomineerd werd voor een European Festival Award in de categorie Best Medium Size .

Tip: Houd Festileaks de komende tijd goed in de gaten. We vergeven binnenkort maar liefst 6 weekendtickets voor FestyLand.

FestyLand Logo

FestyLand 2023

Locatie
Nederland
Volkel, Nederland
Datum 6-7 oktober 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.