Win: 3 x 2 Combi Tickets voor FestyLand 2012

Festyland 2011 Entrance

FestyLand, de officiële afsluiter van het festivalseizoen vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 oktober te Volkel-Uden. In samenwerking met de organisatie biedt Festileaks je de mogelijkheid om het laatste festival van het jaar gratis bij te wonen.

FestyLand verwelkomt dit jaar o.a. Will And The People, Go Back, To The Zoo, The Kik en The Asteroids Galaxy Tour. Naast deze muzikale versnaperingen biedt het festival ook plek voor overige feestelijke uitspattingen. Zo vindt zondagmiddag 14 oktober ook het WK Apenkooi plaats.

De Spektakulair tent wordt op zondag namelijk omgebouwd tot een gigantische Apenkooi Arena en werkelijk alle toestellen worden uit de kast gehaald om een prachtige Apenkooi neer te zetten die zijn weerga niet kent! Een prominente tikker gaat achter je aan en degene die als laatste overblijft mag zich voor een jaar Wereldkampioen Apenkooi noemen, zie je het al voor je?!

WIN WIN WIN

Wil jij samen met een vriend of vriendin gratis naar FestyLand? Doe dan mee aan deze actie.

Stuur een mailtje naar [email protected] met als titel “Ik wil naar FestyLand”. Vermeld in het bericht je naam, telefoonnummer en lievelingskleur. Tip: Een Festileaks-liker maakt dubbele kans!

De actie loopt tot en met 7 oktober. De winnaars krijgen de twee! tickets per e-mail toegestuurd. Kom jij ook buiten spelen?

Meer info en tickets: FestyLand.nl

FestyLand Logo

FestyLand 2023

Locatie
Nederland
Volkel, Nederland
Datum 6-7 oktober 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.