FestyLand 2012 met meer dan 100 namen nu zo goed als compleet

Festyland 2011 Entrance

FestyLand heeft het affiche zo goed als compleet. Vandaag presenteerde de organisatie een laatste blik nieuwe namen. De vijfde editie van Festyland vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober op het Brabantse Landgoed Hendrickx in Volkel-Uden.

Programma

Nieuwe namen:
Kings of the Bongo, Badness (UK), The Hype, Nielson, Tim Akkerman, Mattanja Joy Bradley, Armand, Roel C. Verburgt, Jankobus Seunnenga, Birth of Joy, The Jacks, Pioneers of Love, Daily Bread, Tenement Kids, The Dirty Daddies, Disko Matique, Navarone, Hippe Gasten, Robin Borneman, Winnaar Next Best Band, It All Started In The Nineties, Dries Roelvink, Mr. Balls, Jaz von D, Funk D, Robbinyo, MC Iceman, VJ Optiqal, DJ Madskillz, Wannabe a Star, Mr. Side-chain, Live it out, The Wembley’s, Full Nelson, Wipneus & Pim, 30EUROLIVE, DJ Gusztav, Echte Mannen Rock.

Reeds bevestigd:
Will and the People (uk), DI-RECT, The Asteroids Galaxy Tour (den), Go Back To The Zoo, Miss Montreal, Memphis Maniacs, 2000 and one, Special Guest: Showtek, Chef’Special, Handsome Poets, BZB, The Deaf, Splendid, Tracer (aus), The Backcorner Boogie Band, Mr. Polska, Fresku, Roog, The Flexican ft. MC Fit, Mattanja Joy Bradley, Def P & Beatbusters, Billy the Kit, Dirty Denims, Phalerieau, Vato Gonzalez & MC Tjen, Gregor Salto, Lucien Foort, Yellow Claw, DEARWORLD, Tracer (aus), The Kik, Kings of the Bongo, Mental Theo, Dennis van der Geest, The Hype, Puresang ft. D.MC, Black-Bone, Kraantje Pappie, FeestDJRuud, Paceshifters, Jilted Generation (uk), Gomes, La Fuente & MC Gee, The Oddword, Automatic Sam, Navarone, WC Experience, Drive Like Maria, The Jacks, Wannabe a Star, Disko Matique, DJ Madskillz, Daily Bread, Dyna, Ricket, Kenneth G, Pioneers of Love, The 101’s, Twenty Sicks, Mooi Wark, The Heinoos, The Hot Studs, Tenement Kids, Rattlesnake Shake, Poor John, Mr. Side-chain, Robbinyo, Snelle Jelle.

Het belooft een veelzijdig festival te worden, getuige het volledige programma. Naast een veelvoud aan artiesten maakt FestyLand zich ook op voor het WK Apenkooi.

Heb je trouwens al meegedaan aan onze FestyLand winactie?

FestyLand Logo

FestyLand 2023

Locatie
Nederland
Volkel, Nederland
Datum 6-7 oktober 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.