Rock Werchter
Featured
30 juni - 3 juli 2022
België
Werchter, België

Depeche Mode vijfde naam Rock Werchter 2013

Depeche Mode

Goed nieuws voor liefhebbers van Depeche Mode en Rock Werchter. De Amerikaanse website Pitchfork heeft beslag weten te leggen op het tourschema van de Britse Band. Tussen de talloze stadions en festivals staat onder meer Rock Werchter 2013.

Depeche Mode zal zondag 7 juli op Rock Werchter optreden. De Britse band houdt morgen een persconferentie in Parijs om hun Europese tournee aan te kondigen. Maar zolang hebben de fans uiteindelijk niet hoeven te wachten. Zie hier het gehele tourschema van de aankomende tournee.

Er is op dit moment nog niks door de organisatie van Werchter bekend gemaakt. Naar verwachting zal de bevestiging morgen officieel worden. Eerder kwam Werchter al met Editors, Rammstein, Blur en Green Day voor de headline slots in de programmering.

Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli. De ticketverkoop start op vrijdag 2 november.

Wij verwijzen jullie graag naar onze Rock Werchter pagina voor meer informatie over Rock Werchter 2013.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.