Coachella maakt volledige line-up bekend

Coachella Banner 2012

Coachella heeft de volledige line-up voor het festival bekend gemaakt. Blur, The Stone Roses, Phoenix en The Red Hot Chili Peppers zijn de headliners dit jaar.

Het festival vindt wederom over twee weekenden plaats van 12 t/m 14 april en 19 t/m 21 april in Indio, Californië. Wie nu gaat hopen dat de Red Hot Chili Peppers nog meer gaan touren kan wel eens bedrogen uitkomen. De geruchten gingen al dat de Red Hot Chili Peppers het Coachella Festival zouden gaan afsluiten. Het is dan namelijk ook het laatste optreden van de “I’m With You’wereldtour in hun eigen achtertuin, de band komt namelijk uit Californië.

Hieronder de (echte) poster van de Coachella line-up.

Coachella Line-up 2013
Coachella Line-up 2013

Bekijk ook de hele trippy trailer voor Cocahella 2013: