Advertisement

Dave Grohl’s ‘Sound City Players’ gaan wereldwijd touren

Sound City Players

Dave Grohl houdt niet van stilzitten, ook niet met zijn nieuwe project ‘Sound City Players’. Op dit moment worden de plannen gemaakt om wereldwijd shows te gaan geven.

Dave Grohl stelde deze band samen als promotie voor zijn documentaire ‘Sound City’, over de legendarische ‘Sound City Studio’ waar onder andere Nirvana’s album ‘Nevermind’ is opgenomen. Ze deden onlangs voor het eerst samen optreden bij de première van de documentaire op het Sundance Film Festival. Dat is blijkbaar erg goed bevalllen, want nu wil Dave Grohl samen met Stevie Nicks, John Fogerty en de andere bandleden dus de wereld over.

Dave Grohl zei namelijk het volgende tegen Billboard: “We plan to do shows all over the world.”

Een paar festivals kunnen dus zomaar in de pijplijn zitten. Stevie Nicks tour met Fleetwood Mac lijkt op 5 juli te eindigen. Pinkpop en Rock Werchter hebben dus sowieso het nakijken, maar voor de festivals later in de zomer zit er misschien wel een leuke verrassing in het vat. Eerder berichten we al dat we hoopten dat ze een paar exclusieve festivaloptredens zullen gaan doen. Die kansen lijken nu dus toe te nemen, zeker gezien het feit dat Dave Grohl ons al eens eerder wist te verrassen met de optredens van Them Crooked Vultures op Pukkepop en Lowlands. We keep you posted!