Nick Cave And The Bad Seeds in de buurt tijdens Rock Werchter

Nick Cave & The Bad Seeds

Ja, het duurt verrekte lang met die nieuwe Werchter namen. Tot die tijd blijven we het echter gewoon doen met geruchten en kanshebbers.

Nick Cave And The Bad Seeds staat al geruime tijd met stip bovenaan de geruchtenlijst. Na de bekendmaking voor het Franse Beauregard Festival lijkt de boeking voor Rock Werchter inmiddels een logische optelsom.

Beauregard vindt plaats op 5, 6 en 7 juli in Normandie. Iets noordelijker wordt tegelijkertijd Rock Werchter gevierd, hoewel het gedruis in België een dag eerder mag starten. Een programmering op het affiche van beide festivals in daarom zeer voor de hand liggend. De agenda van Nick Cave And The Bad Seeds spreekt wat dat betreft boekdelen toch?

Een pleister op de onvoldane wonden na het uitblijven van nieuws deze week? Doe ermee wat je wilt. Wij kijken in ieder geval met veel vertrouwen uit naar de volgende week, hoewel de lat voor Rock Werchter na de recente ontwikkelingen rondom Primavera en Coachella erg hoog ligt. Schuer, maak ons gek!

To be continued!