Advertisement

Seasick Steve komt al in april met nieuw album

Seasick Steve Live

Seasick Steve heeft vanmiddag via zijn Facebookpagina bekendgemaakt dat een nieuw album op komst is. In april ligt het nieuwe meesterwerk al in de schappen.

Het album draagt de naam ‘Hubcap Music’ en is vanaf 29 april verkrijgbaar. De titel is vernoemd naar sommige gitaren die op het album worden gebruikt en gemaakt zijn van hubcaps, oftewel velgen. Een sneak preview van een van de nieuwe tracks is hieronder te beluisteren.

Onder mee John Paul Jones, Jack White en Luther Dickensen ondersteunen Seasick Steve op zijn zesde album, de opvolger van ‘You can’t teach an old dog new tricks’ uit 2011.

Het album is verkrijgbaar op 180 gram vinyl, download, cd of Digipak cd en als pre-order te bestellen via deze link. De eerste 300 Digipaks (een milieuvriendelijk alternatief voor het gewone cd-hoesje) worden door Seasick Steve gesigneerd. Opschieten dus!

Er is op dit moment nog geen informatie over toekomstige (festival) optredens. In 2012 tourde Seasick Steve voor het laatst. Toen stond hij onder meer op Pinkpop.