The Chemical Brothers en meer vlak voor Rock Werchter op Open’er 2020

Chemical Brothers

Een nieuwe lading kanshebbers voor Rock Werchter 2020. Open’er 2020 onthult een lading nieuwe namen, waaronder The Chemical Brothers en Yungblud.

In totaal maakt het Poolse festival een tiental namen bekend. Naast eerdergenoemde namen staan ook onder meer Seasick Steve en Inhaler in de zomer op het festival. Hieronder vind je een volledig overzicht van de nieuwe namen:

 • Angel Olsen
 • Banks
 • Flohio
 • Inhaler
 • Playboi Carti
 • RÜFÜS DU SOL
 • Sea Girls
 • Seasick Steve
 • The Chemical Brothers
 • Yungblud

Deze namen zijn direct ook kanshebbers voor een optreden op Rock Werchter 2020. Open’er begint namelijk vlak voor het Belgische festival. Zo delen beide festivals al Thom Yorke en Yungblud. Reizen bijvoorbeeld The Chemical Brothers ook af naar Werchter voor een feestje?

The Chemical Brothers

The Chemical Brothers timmeren al vanaf 1991 aan de muzikale weg. Met hits als ‘Galvanize’ en ‘Hey Boy, Hey Girl’ zetten ze al jaren iedere festivalweide in vuur en vlam. Zo hebben Pinkpop en Lowlands de succesvolle danceformatie meerdere keren geprogrammeerd. In 2020 staan de heren onder meer op Sónar en Lowlands.

In april van 2019 brachten ze hun meest recente werk uit. Het album No Geography werd door grote muziekplatforms als Pitchfork en NME zeer positief onthaald. Met het nummer ‘Got To Keep On’ van dit album scoorden de heren zelfs weer een bescheiden hitje.

Open’er 2020

Open’er vindt jaarlijks plaats op het vliegveld van Gdynia in Polen. Het festival weet ieder jaar weer een line-up neer te zetten met verschillende grote namen uit alle genres. De afgelopen editie waren onder andere Travis Scott, The 1975, Lana Del Rey, Stormzy en Vampire Weekend van de partij. Dit jaar is het de beurt aan Taylor Swift en Thom Yorke.

 • Locatie: Gdynia, nabij Gdansk
 • Datum: 1-4 juli 2020
 • Kaartverkoop: Voor 4 dagen circa € 125,-.
 • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen