Pinkpop voegt Palma Violets en Puggy toe aan affiche

Pinkpop 2013 Logo

Pinkpop heeft twee nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Palma Violets en Puggy reizen beide af naar het Limburgse Landgraaf. Dit betekend dat er nog maar 3 plekken over zijn op de line-up van het grootste festival van Nederland.

Palma Violets wordt, volgens het Britse muziekblad NME, de muziekgroep van het jaar. De veelbelovende indierockband heeft nog maar 1 succesvolle single uitgebracht. Het nummer ‘Best Of Friends’ sloeg meteen aan bij de media. De jongens zijn nog jong, maar hebben nu al volgens velen een spectaculaire liveshow. Dat belooft dus wat op Pinkpop!

De band Puggy is nog vrij onbekend. In Frankrijk hebben ze een naam gecreëerd, nu is het de bedoeling dat ze dat ook in Nederland gaan doen. Met deze 2 namen is de vrijdag nu compleet.

Pinkpop moet dus nog 3 gaten vullen. Nu is de grote vraag natuurlijk: Wie zijn de laatste 3 namen? Daar mogen jullie zelf over discussiëren op ons vernieuwde forum. De line-up van Pinkpop is dus bijna compleet met o.a. The Killers, Queens Of The Stone Age, Netsky, Paramore, Kings Of Leon, Phoenix, Green Day en Alt-J. De laatste 3 namen zullen een plekje krijgen op de zaterdag of de zondag. De eerste dag, is volgens de site zelf, al compleet. Kaarten zijn nog steeds beschikbaar. Je betaalt €165,- voor een heel weekend Pinkpop. Een dagticket kost €85,-.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen