Zelfbevestiging Puggy voor Rock Werchter 2016

Vrijdag Werchter-dag! Normaal moeten we wachtent tot 16:00 uur, maar vandaag krijgen we eerder al een tipje van de sluier. De band Puggy bevestigt zojuist zichzelf hun social media kanalen. Ook LiveNation bevestigt het nieuws.

Puggy speelt op vrijdag 1 juli op Rock Werchter. Ze zijn de afsluiter van KluB C op die dag. Later dit jaar staat de band in de Vorst Nationaal. De band stond ook in 2014 op Rock Werchter geprogrammeerd, maar moest toen last-minute afzeggen vanwege een ‘noodgeval in de familie’. Tijd voor een herkansing!

Puggy

Puggy is een groep zonder duidelijke nationaliteit. Zanger Matthew Irons is Engels, bassist Romain Descampe is Frans en drummer Egil Franzén is Zweeds. De band beschouwt zichzelf toch maar Belgisch, omdat ze elkaar in België hebben leren kennen. Ze genereren in 2010 aandacht met het singletje ‘When You Know’. Ook ‘To Win The World’ en ‘Goes Like This’ kunnen op airplay rekenen. Een nieuw album volgt dit jaar.

Busreizen vanuit Nederland

Wist je al dat er dit jaar voor het eerst busreizen naar Rock Werchter worden georganiseerd vanuit Nederland? De bussen vertrekken op woensdag 29 juni vanaf Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Ga je met een groep groter dan 20 personen? Dan kun je ook opgehaald worden in jullie stad. Op maandag 4 juli vertrekken de bussen vanaf Rock Werchter weer terug naar Nederland. Het reisje kost je €25 retour. Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Rock Werchter 2016, kun je zelfs een package deal  (festivalticket, campingticket The Hive én busreis) van 288 euro aanschaffen. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt in 2016 plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het dorpje Werchter. Headliners zijn dit jaar onder andere Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Een kaartje voor het gehele weekend kost €236,- en voor een dagkaart mag je €100,- afrekenen. Haast je niet langer want de ticketverkoop is al een tijd in volle gang en de zaterdag is inmiddels uitverkocht. Op onze programmapagina voor Rock Werchter 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Rock Werchter programma 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Rock Werchter line-up.

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen