Blaudzun, Splendid en Daily Bread officieel naar Sziget

Sziget Island of Freedom

Dat Blaudzun op Sziget staat wisten we eigenlijk al een tijdje, maar ook Splendid en Daily Bread zijn toegevoegd aan het programma van het Sziget festival.

Blaudzun maakte zichzelf vandaag officieel bekend bij De Wereld Draait Door, nadat eerder al foto’s op de artiestenpagina van Sziget waren verschenen. Splendid en Daily Bread zijn daarentegen vers van de pers.

De Haagse band Splendid brengt popmuziek met een rocksteady vleugje reggae, soul en rock. 3FM Serious Talent Daily Bread is niet alleen genomineerd voor een 3FM Award in de categorie ‘Best Artist Alternative’, maar heeft ook net te horen gekregen dat twee tracks van hun nieuwe album ‘Iterum’ gebruikt zullen worden in een bekende Amerikaans soapserie

Wil je beide bands live aan het werk zien? Op donderdag 23 mei zullen het Servische festival EXIT en de Hongaarse festivals Sziget en Balaton Sound een gezamenlijke pre-party geven in de Amsterdamse Melkweg. Hierbij zullen de Nederlandse bands Daily Bread en Splendid optreden. Op de pre-party staan enkele buitenlandse gasten en vier Nederlandse acts waaronder nog twee acts voor Sziget die nog niet eerder waren bekendgemaakt.

Het festival vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 12 augustus. Kijk voor meer informatie en tickets op www.szigetfestival.nl

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen