Foto’s Blaudzun en Rubik op artiestenpagina Sziget

Blaudzun

Naast de deze week officieel aangekondigde artiesten verschenen ook de foto’s van Blaudzun en Rubik op de Sziget pagina met persfoto’s.

Zowel Blaudzun als Rubik zijn nog niet bevestigd voor het Sziget Festival. Het is echter heel goed mogelijk dat zij op de volgende lijst met namen te vinden zijn. De pagina is inmiddels aangepast en de foto’s van Blaudzun en Rubik staan er niet meer op. Helaas waren we niet snel genoeg bij om hier een printscreen van te maken. Qua agenda kan het in ieder geval heel goed: Blaudzun heeft na 27 juli geen verplichtingen meer, Rubik staat op 9 augustus op een festival in Finland.

Na zijn verspreking op radio 3FM – waarmee hij zijn komst naar Pinkpop verklapte – levert het foutje op de Sziget website een tweede vervroegde aankondiging voor een groot festival op voor de goed bebrilde Blaudzun. Het ‘Sziget lek’ is uiteraard pas officieel na bevestiging van de organisatie. Van toeval lijkt echter geen sprake…

Sziget wordt dit jaar gehouden van 5 tot en met 12 augustus in Boedapest (Hongarije). Kijk voor meer informatie over Sziget op www.szigetfestival.nl.

Bron: Szigetnews.com

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen