Pinkpop vervangt Grouplove met Bastille

Pinkpop 2013 Logo

De Amerikaanse band Grouplove zal dit jaar niet aanwezig zijn op Pinkpop. De band heeft het nieuwe album niet op tijd klaar en moet zodoende de hele tour afzeggen. Ze zullen worden vervangen door de Britse band Bastille.

Bastille brak dit jaar door met de hit “Pompeii”, die wereldwijd gedraaid wordt op de radio. De band was al eerder geboekt als voorprogramma voor Muse, ook staan onder andere op het programma bij het Isle of Wight festival en op Rock Werchter. Op Pinkpop zullen ze van 13.40 tot 14.40 op de Brand Bier Stage optreden.

Pinkpop vindt van 14 tot en met 16 Juni plaats in het Limburgse Landgraaf. Er zullen onder andere optredens zijn van Green Day, The Killers, Kings of Leon, Queens of the Stone Age, The Script en Netsky. Kaarten zijn hier nog steeds te koop.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen