Advertisement

7 nieuwe namen voor Where The Wild Things Are

Where The Wild Things Are 2014

De voorverkoop voor Where The Wild Things Are is inmiddels al drie weken aan de gang. Vandaag maakte het festival de komst van o.a. Crystal Antlers en Optimo bekend, waarmee de line-up langzaam vorm begint te krijgen.

Naast Crystal Antlers en Optimo mag de organisatie van het Nederlandse evenement ook Fitz & The Tantrums, of Montreal, Darlia, Taymir en KiT(Kuenta i Tambu) verwelkomen. Eerder maakte Where The Wild Things Are al bekend dat o.a. Great Minds, Mr. Scruff, Boy & Bear en Kate Boy op de affiche staan. Franz Ferdinand is headliner van deze tweede editie.

Where The Wild Things Are had vorig jaar een succesvol eerste jaar met onder meer Jamie Lidell, Of Monsters And Men, San Cisco en Jake Bugg op het programma. Het festival gehouden op een originele locatie, namelijk op Center Parcs De Eemhof te Zeewolde. Je kunt een festival-ticket bemachtigen door een bungalow te boeken. Het event vindt dit jaar plaats op 7, 8 en 9 maart. De prijs voor een verblijf zit tussen € 179,- en € 219,- per persoon. Dit hangt af van het type bungalow. Meer informatie over het festival en het boeken van een bungalow vind je hier.