Advertisement

22 Nieuwe namen voor Best Kept Secret festival 2014

Interpol Live Paul 2011

In totaal 22 namen zijn toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret 2014: Interpol, Franz Ferdinand, George Ezra, Chvrches, Mogwai, The Wytches, TRAAMS, Babyshambles, School Is Cool, Elephant Stone, Warm Soda, Jaakko Eino Kalevi, Radkey, Pional, Maydien, Nils Frahm, Daryll-Ann, Childhood, Oddisee, Pink Mountaintops, Girl Band en Larry Gus. De tweede editie van Best Kept Secret vindt plaats op 20, 21 en 22 juni, de kaartverkoop is inmiddels gestart.

De drie pijlers van Best Kept Secret blijven de focus op spannende muziek, het mooie festivalterrein in de bosrijke omgeving van Hilvarenbeek en de aandacht voor gezond, afwisselend maar vooral lekker eten en drinken.

Met 15.000 bezoekers per dag was de eerste editie van het festival een succes. Op Noorderslag ontving festivaldirecteur Robert Swarts daarvoor het IJzeren Podiumdier voor Beste Festival. De eerste namen voor de editie van 2014 werden begin december bekend gemaakt: Elbow, Pixies, Belle & Sebastian, Caribou, Metronomy, Cheatahs, Circa Waves, Fat White Family en Fucked Up.

Tussen de 22 nieuwe namen die nu worden aangekondigd, valt George Ezra op. Zijn single Budapest wordt op dit moment veel gedraaid op 3FM, 3VOOR12 vond zijn optreden hét hoogtepunt op de recente editie van Eurosonic. Andere toevoegingen aan de line-up die indruk maakten in Groningen zijn Girl Band, Daryll-Ann, de Finse trambestuurder Jaakko Eino Kalevi en de Nederlandse rapper Maydien, die soul en hiphop mixt. Met Pional en Larry Gus zijn ook twee fraaie elektronische namen aan de line-up toegevoegd.

Weekendtickets voor Best Kept Secret kosten €119, dagtickets €64, een campingticket voor het gehele weekend €20 (alle prijzen excl. servicekosten). Best Kept Secret tickets worden uitsluitend verkocht via bestkeptsecret.nl/tickets.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2014

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 20-22 juni 2014
Line-up
Pixies
Franz Ferdinand
Elbow
Tickets Niet meer beschikbaar.