Advertisement

Baauer, Mr. Oizo, Noisia en meer voor Dour

Dour Festival lightened

Dour pakt uit vandaag. De organisatie voegt maarliefst 18 namen toe aan de line-up. Onder andere Baauer, Mr. Oizo en Noisia zijn van de partij.

Eerder was de komst van Phoenix, Boys Noize, Girls in Hawaii, King Khan and the Shrines en LFO al bekend gemaakt. Een overzicht van de vandaag toegevoegde namen:

The Underachievers, een jong duo uit New York dat op het label tekende van de grote Flying Lotus. Op elektronisch vlak vinden we twee van de meest gepassioneerde en veelbelovende producers van de laatste jaren: de Amerikaan Shigeto en de Franse Onra. Bij trap-producer Baauer bestaat het risico dat je nieuwe spieren in je lichaam zal ontdekken. De mythische Mr. Oizo komt voor de eerste keer naar het festival, net als Daniel Avery, de Londense DJ en Kölsch. Het dynamische duo DJ Rashad en DJ Spinn beloven er een hete en beweeglijke nacht van te maken. Claptone, één van de beste Deep House-producers van het moment, en 65daysofstatic beloven overrompelende live shows neer te zetten. Nog een duo, Frans dit keer, Klingande, komt ook knallen op het festival. Goldie, pionier van de drum’n’bass-beweging, vereert ons met zijn bezoek, net zoals Noisia, die zijn nieuwe show komt voorstellen.

Bij de indie rock vinden we de Belgen van Intergalactic Lovers, aangevoerd door Lara Chedraoui, dromer Connan Mockasin en Shantel – aka de koning van de Balkandansvloer – met zijn Bucovina Club Orkestar. De mythische anglo-jamaïcaanse reggaeband Steel Pulse keren weer en High Tone brengt voor de gelegenheid een heel nieuwe dub-show!

Dour vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Tot en met 31 maart kosten kaarten 119 euro. Meer informatie over het festival is hier te vinden.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen