Kasabian kanshebber voor Rock Werchter

Kasabian Live 2012

Vandaag zijn er weer vijf namen bekend gemaakt voor Roskilde festival. Dit zijn meteen kanshebbers voor Rock Werchter, dat rond dezelfde tijd in België is.

Vandaag zijn Kasabian, Philip H. Anselmo & The Illegals, Bl’ast!, The Men en Rumble In Rhodos toegevoegd aan de line-up van Roskilde festival. Vooral Kasabian is een interressante naam voor Rock Werchter, aangezien er dit jaar een nieuw album van de mannen uitkomt. Dit album zou een echte ‘fuck you’ zijn naar alle critici van de band. Het album is de opvolger van ‘Velociraptor!’ uit 2011. In 2012 stond Kasabian ook op Rock Werchter. Het nieuwe album komt naar verwachting in juni van dit jaar uit, een mooie timing om de nieuwe nummers op Rock Werchter te spelen dus. Bovendien heeft de band al meer festivaloptredens in Europa op het programma staan deze zomer.

Vorig jaar kwamen er ook een aantal namen overeen tussen Roskilde en Rock Werchter. Zo stonden Sigur Rós, The National en James Blake op beide affiches.

Roskilde is van 29 juni tot en met 6 juli in Denemarken, Rock Werchter van 3 tot en met 6 juli in België.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen