Kasabian en Pendulum onder nieuwe kanshebbers Lowlands 2024

Beste Festivalacts Aller Tijden

Het is druk rondom Lowlands 2024. De headliners en eerste acts zijn bekend, de kaarten zijn uitverkocht, of nee, toch niet. En nu zijn er óók nog nieuwe kanshebbers voor een plekje op het affiche. Onder meer Kasabian, Pendulum en Gossip melden zich.

Die vinden we namelijk naast onder andere Loyle Carner en Fontaines D.C. terug onder de nieuwe namen voor Rock en Seine 2024 en zusterfestivals Reading Festival 2024 en Leeds Festival 2024. De Franse en Engelse festivals vinden plaats van 21 tot en met 25 augustus, direct na Lowlands 2024 dat dit jaar plaatsvindt van 18 tot en met 20 augustus. Hieronder vind je alle nieuwe namen voor Rock en Seine:

En alle nieuwe namen voor Reading & Leeds:

Kanshebbers

Het voorlopige affiche van Lowlands 2024 deelt al onder andere Fred again.., Denzel Curry, Jorja Smith en Spiritbox met Reading en Leeds. En nogmaals Fred again.., maar ook Inhaler met Rock en Seine. Goede kans dus dat er nog een aantal namen van de Franse en Engelse festivals over komen waaien naar Biddinghuizen komen overwaaien. Zoals Loyle Carner, Fontaines D.C. die met Kasabian, Pendulum en Gossip het rijtje nieuwe aansprekende kanshebbers voor Lowlands 2024 completeren.

Lowlands 2024

Lowlands 2024 vindt dit jaar zoals altijd plaats in Biddinghuizen. Vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus kan je hier genieten van onder andere Fred again.., Goldband, Queens of the Stone Age, Peggy Gou en nog véél meer topartiesten. Benieuwd wat ons opvalt aan de voorlopige line-up? Hier lees je 7 dingen die ons opvallen aan de line-up van Lowlands 2024, en hier vind je de Lowlands-special van de Festivalpodcast.

Is je Lowlands honger nog altijd niet gestild? Neem dan eens een kijkje op het Festileaks forum. In het Lowlands 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd. We hosten ook een speciale Lowlands Whatsapp-groep.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.