Snoop Dogg aka Snoop Lion, Triggerfinger en meer voor Lowlands!

Snoop Dogg

Al bijgekomen van de rits straattheaternamen? Bereid je dan nu voor op ne-gen-tien spiksplinternieuwe muzieknamen. Hou je vast, hier komt ‘ie:

Snoop Dogg aka Snoop Lion | Triggerfinger | Real Estate | Gesaffelstein | The Neighbourhood | Kaiser Chiefs | Sam Smith | Pierce Brothers | You Me At Six | Kutmah | Acid Arab | Vance Joy | Blood Red Shoes | Thomas Azier | Cage The Elephant | Inc. | Sleaford Mods | Bear Hands | Amsterdam Klezmer Band

Eerder wist Nu.nl Triggerfinger te bevestigen in een artikel. Ook waren er leaks van Kutmah, Inc. en Pierce Brothers die na vandaag officieel bevestigd zijn.

Natuurlijk vind je alle info, foto’s en meer op lowlands.nl. Inluisteren kan op de Lowlands Spotify Playlist! Lowlands is dit jaar van 15 tot en met 17 augustus. Tickets voor dit festival zijn nog steeds te verkrijgen. Voor een weekendticket leg je €195,- neer.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.