Sziget Festival maakt acts voor Colosseum bekend

Sziget starting

Het Sziget Festival heeft bekendgemaakt welke acts dit jaar zullen optreden in het Colosseum. Het Colosseum is een groot podium gemaakt van houten pallets met elektronische muziek. Vanaf de woensdag tot en met de zondag zullen er elke nacht minstens twee grote internationale dj’s optreden. Het Sziget Festival vindt plaats van maandag 11 tot maandag 18 augustus op een eiland in de Donau vlakbij het centrum van Boedapest.

Het programma voor het Colosseum wordt op woensdag 13 augustus afgetrapt met de Nederlandse technoact Egbert vs. Secret Cinema en de Italiaanse dj Joseph Capriati. De volgende dag zijn de Britse dj’s Max Cooper en Steve Lawler de grote namen in het Colosseum. Op de vrijdag volgen het Italiaanse duo Mind Against en de Francaise Miss Kittin, waarna het een dag later de beurt is aan Guy Gerber uit Israël en de Duitse dj Martin Buttrich. In de laatste nacht zal het Colosseum in het teken staan van het drum and bass label Critical Music, met Friction + MC Linguistics, Mefjus, Kasra, Ivy Lab en MC AD. Deze dj’s zullen in een later stadium worden aangevuld met Hongaarse dj’s.

Voor het Sziget Festival werden eerder al acts bekendgemaakt als Outkast, The Prodigy, Queens Of The Stone Age, Blink 182, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Lily Allen, Deadmau5, Madness en Calvin Harris. De volledige line-up is te vinden op de website szigetfestival.nl.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 9-14 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Ron Thomassen

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

Meer van Ron