Sziget Festival tickets verkopen in recordtempo

Sziget Festival Crowd 2012

Reeds meer dan 80% van de Sziget festival passes is verkocht. Daarmee ligt het festival op koers om een recordaantal bezoekers te trekken. Er is zelfs een grote kans dat het festival dit jaar voor het eerst van te voren uitverkocht raakt. Wie nog een ticket voor het festival nodig heeft, kan het best opschieten met de aankoop.

Er zijn nu al meer festivaltickets verkocht dan in het vorige jaar, terwijl er nog zes weken te gaan zijn tot het festival. In Nederland en België is de ticketverkoop ongeveer gelijk aan vorig jaar, ondanks het verplaatsen met een week waardoor het festival nu tegelijk valt met Pukkelpop, Lowlands en diverse introductieweken in studentensteden. In de meeste andere Europese landen is de verkoop echter flink gestegen, waardoor het festival dit jaar nog internationaler wordt dan het al was.

Na de VIP Camping, Camping Alternativa en Apéro Camping is enkele dagen geleden ook Camping Siesta uitverkocht geraakt. Daarmee zijn bijna alle campings met extra services uitverkocht. Er zijn nog wel tickets te koop voor de Camper-/Caravancamping (alleen voor wie in een camper of caravan verblijft) en de Family Camping (alleen voor families met minimaal één kind onder de 14 jaar), terwijl er bij het Ability Park ook nog een gratis camping met extra services voor gehandicapten is (alleen voor gehandicapten en hun gezelschap).

Het Sziget Festival is dit jaar van 11 tot en met 18 augustus. Op het programma staan onder meer Queens Of The Stone Age, The Prodigy, Placebo, Macklemore & Ryan Lewis, Outkast, Blink 182, Calvin Harris, Skrillex, Korn, Deadmau5, Lily Allen, Bastille, Imagine Dragons, Cee Lo Green, Manic Street Preachers, Axwell, Madness, The Kooks, Jake Bugg, Stromae, London Grammar, La Roux, Fedde Le Grand, Ska-P, Bombay Bicycle Club, The 1975, A Day To Remember, Tom Odell, Miles Kane, Jimmy Eat World, NOFX, Crystal Fighters, Klaxons, Michael Kiwanuka, Laidback Luke, Kelis, Triggerfinger, Borgore, Darkside, Bonobo, Anti-Flag, Palma Violets, Fink, Wild Beasts, The Bloody Beetroots, Kavinsky (Outrun Live), Bassekou Kouyate & Ngoni Ba, Jagwar Ma, Black Sun Empire, The BossHoss, Girls In Hawaii, Angel Haze, Band Of Skulls, R3hab, Madeon, El Juntacadaveres, Russkaja, Projekt Rakija, Gyo Kretz, Henrik Freischlader, Gloria Boateng, Mighty Oaks, Amsterdam Klezmer Band, Ballet School, Compact Disk Dummies, Egbert vs. Secret Cinema, Joseph Capriati, Miss Kittin, Friction & MC Linguistics en Bells Of Youth.

Meer info: szigetfestival.nl

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 9-14 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Ron Thomassen

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

Meer van Ron