Kasabian headliner Open’er Festival 2015

Kasabian Live 2012

Open’er kondigde vanochtend de eerste headliner voor 2015 aan. Kasabian heeft de eer om het Poolse festival af te sluiten op zaterdag 4 juli.

In thuisland Engeland is Kasabian een erg grote band. Afgelopen jaar waren ze al de hoofdact op Glastonbury. In de rest van Europa krijgen ze minder makkelijk voet aan de grond, maar toch scoren ze bescheiden hitjes met ‘Fire’ en ‘Days Are Forgotten’. Open’er kiest er dus voor om de band als headliner te programmeren. Goede gedurfde zet of zwaktebod? Laat je horen op ons forum.

Eerder werden Alt-J en St. Vincent al bevestigd voor Open’er Festival.

Kasabian staat volgende zomer tevens op het Low Festival in Spanje.

Rock Werchter 2015

Met het oog op Rock Werchter is dit een interessante ontwikkeling. De beide festivals delen ieder jaar behoorlijk wat namen. Zo stonden de vorige editie o.a. The Black Keys, Bastille, HAIM, Rudimental, MGMT, Foals en Lykke Li op beide evenementen. Daarnaast hadden Rock Werchter en Open’er als enige festivals Pearl Jam als headliner weten te strikken.

Open’er 2015

Open’er Festival wordt komend jaar gehouden op 1, 2, 3 en 4 juli in het Poolse Gdynia. Momenteel zijn de early bird tickets in de verkoop. Voor vier dagen inclusief camping betaal je 126 euro. Dagtickets zijn momenteel nog niet te koop. Voor meer informatie over het festival, de line-up e.d. kan je hier terecht.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen