Kasabian headliner Low Festival 2015

kasabian

Kasabian maakte donderdag op Facebook bekend te zullen headlinen op het Spaanse Low Festival. Dit zal het enige optreden in Spanje zijn die de band volgend jaar zomer geeft.

Kasabian was eerder al aangekondigd voor het Lollapalooza festival in Zuid-Amerika. Met de bevestiging voor Low Festival kunnen we concluderen dat de Britse band ook aanwezig zal zijn op de Europese festivals. Ze komen onze kant op!

In 2013 werd Kasabian verlaten door gitarist Jay Mehler; hij ging spelen bij de inmiddels opgeheven Beady Eye van Liam Gallagher. Afgelopen jaar kwam de band echter terug met een nieuw album: 48:13.  Kasabian stond 6 november nog in de Heineken Music Hall en is momenteel bezig met een UK-tour.

Low Festival 2015 vindt plaats op 24, 25 en 25 juli in Benidorm. Kaarten zijn reeds hier te koop vanaf 48 euro.