TechnoThursday in EXIT Dance Arena, Rock op EXIT Main Stage

Chris Liebing

Het EXIT Festival in Servië is gestart met het publiceren van de line-up voor de 2015 editie. Op de Main Stage zal worden gerockt door onder meer Motörhead en Eagles Of Death Metal, terwijl voor de Dance Arena een aantal grote namen uit de technowereld is geboekt. Het EXIT Festival is ontstaan uit een honderd dagen durend studentenprotest tegen het regime van toenmalig president Milosevic en vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 12 juli in het Petrovaradin Fort in Novi Sad.

De eerste acts voor de Main Stage van het EXIT Festival zijn naast de grote internationale acts Motörhead en Eagles Of Death Metal ook de lokaal grote acts Goblini, Eyesburn en Skrtice. Eagles Of Death Metal zal optreden op donderdag 9 juli en Motörhead op vrijdag 10 juli.

De fameuze Dance Arena van EXIT zal in de nacht van donderdag 9 juli geheel in het teken staan van #TechnoThursday met de volgende DJ’s: Chris Liebing, Adam Beyer b2b Joseph Capriati, Nicole Moudaber, Octave One live, Dejan Milicevic, Lea Dobricic en Marko Milosavljevic. De Dance Arena wordt door veel DJ’s geroemd als één van de mooiste podia ter wereld, omdat het wordt omgeven door indrukwekkende kasteelmuren.

Ter gelegenheid van de Kerst heeft EXIT een gelimiteerd aantal kaarten met korting beschikbaar gesteld. Deze zijn te koop voor €122 op www.exitfest.org/nl. Wie deze tickets aanschaft, kan zich bovendien registreren voor gratis toegang tot het Sea Dance Festival, dat van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juli wordt gehouden op Jaz Beach in Budva, Montenegro. Er wordt speciaal busvervoer tussen de beide festivals georganiseerd.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.