AC/DC en nog veel meer naar Coachella 2015

727
Coachella
coachella

Zojuist heeft Coachella haar volledige line-up vrijgegeven en het is er weer een om van te smullen. Opvallendste naam is natuurlijk AC/DC die bovenaan de affiche prijkt. Naast AC/DC zijn ook Jack White en Drake headliner.

Verder vinden we op zondag de rijzende Belgische ster Stromae vrij hoog op de line-up. De Nederlandse formatie Yellow Claw is ook vertegenwoordigd op het grootste festival van Amerika. Zie hieronder de poster voor het hele programma van Coachella 2015.

Coachella programma 2015

Bovenstaande namen komen stuk voor stuk in aanmerking voor een optreden op Europa’s grootste festivals in 2015. Het Coachella Festival vindt dit jaar weer twee weekenden op rij plaats. Van 10 tot en met 12 april en van 17 tot en met 19 april.