Advertisement

Disclosure en Florence and the Machine naar Roskilde 2015

Disclosure

Disclosure is deze festivalzomer weer van de partij. Samen met onder andere Florence and the Machine zullen zij het podium van Roskilde betreden. Dat maakt de organisatie van het festival zojuist bekend op haar website.

Ook Doomtree, G-Eazy, Kwabs, Enslaved, Chelsea Wolfe, Kwamie Liv, Silvana Imam, Alice Boman, Noura Mint Seymali en Barrington Levy zijn aangekondigd voor Roskilde 2015. Eerder werd duidelijk dat onder andere Muse, Pharrel Williams en The War On Drugs te zien zullen zijn op het festival in Denemarken.

Het is pas het eerste festivaloptreden van Disclosure dat bekend is gemaakt voor 2015, met uitzondering van hun eigen festival. Roskilde vindt een week na Rock Werchter plaats en daarmee is Disclosure kanshebber voor één van de dance-spots van Rock Werchter 2015.

Roskilde 2015

Het festival vindt volgend jaar plaats van 27 juni tot en met 4 juli. Tickets voor Roskilde zijn hier verkrijgbaar. Voor ruim € 260,- vertoef je 8 dagen op het festival en de camping. Dagtickets bemachtig je voor € 132,-.

In 2014 voerden The Rolling Stones, Arctic Monkeys, Damon Albarn, Drake, Major Lazer, Outkast, Stevie Wonder en Trentemoller de Roskilde affiche aan.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2024

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
SZA
Doja Cat
Skrillex
SZA, Doja Cat, Skrillex +64 meer
Tickets Kopen