Disclosure & Rudimental present Wildlife Festival 2015 (UPDATE!)

De mannen van Disclosure en Rudimental slaan de handen in elkaar voor een nieuw festival. De twee dance-acts organiseren komende zomer de eerste editie van Wildlife Festival.

De jonge producers van Disclosure zijn een jaar geleden begonnen met het concept ‘Wild Life’. De twee Britten gingen verschillende locaties af, waaronder een dierentuin en EXIT Festival, en zorgden daar telkens voor een groot feest. Op de line-up stonden vooral bekende namen in het deep- en UK-house genre, waaronder Dusky, Ten Walls, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Annie Mac, Tom Trago, MK, Seth Troxler, Kaytranada en Julio Bashmore. Daarnaast stonden ook o.a. A$AP Ferg, Skream en Pusha T al eens op Disclosure presents Wild Life. Vrijwel alle acts werden aangekondigd als ‘vrienden van Disclosure’. Welke namen er op Wildlife Festival 2015 spelen is nog een raadsel. Twee acts zijn in ieder geval wel al zeker: Disclosure en Rudimental.

UPDATE: Inmiddels is een enorme portie namen vrijgegeven. Check hier de meest recente festivalposter:

Wild Life

De twee populaire dance-formaties zullen het festival organiseren in het Britse Brighton op 6 en 7 juni. De inschrijving voor de pre-sale is inmiddels al gesloten. De reguliere kaartverkoop van Wildlife Festival 2015 begint vrijdag 30 januari om 10 uur ‘s morgens. Verdere informatie over de line-up, ticketprijzen e.d. is nog niet bekend. Wel kun je je alvast aanmelden voor de nieuwsbrief via deze link.