Eerste namen Lowlands 2015 in februari

Lowlands 2016

De eerste namen voor Lowlands 2015 zullen bekend worden gemaakt in februari. Dat vertelde festivaldirecteur Eric van Eerdenburg gisteravond op 3FM.

Eric reageerde daar op het nieuws dat Lowlands mogelijk plaats zal gaan vinden op doordeweekse dagen. ‘Het is een beetje overtrokken. (…) Ik heb er wel eens over nagedacht, maar ik heb nooit serieus overwogen om het ook echt te gaan doen. (…) We blijven gewoon in het weekend en er zijn geen concrete plannen dat in de nabije toekomst te veranderen.’

Opvallend is de interesse die Van Eerdenburg uitspreekt over de band Happyness. De Londense formatie gooide hoge ogen op Eurosonic en is reeds geboekt voor het zusterfestival Down The Rabbit Hole. ‘Die maakte op mij van een hele boel Eurosonic acts de beste indruk’, zegt Eric.

Op de vraag of we Happyness daadwerkelijk kunnen aanschouwen in Biddinghuizen zegt Van Eerdenburg: ‘Ik ga pas in februari los met de namen, dan moet je maar weer terugbellen.’

Update: Of toch al in januari?

Het officiële Twitteraccount van Lowlands meldt echter kort na het gesprek op 3FM dat het eerste nieuws al in januari komt. Of het ook daadwerkelijk de eerste artiesten betreft? We gaan het zien.

Lowlands 2015

A Camplingflight To Lowlands Paradise vindt dit jaar plaats op 21, 22 en 23 augustus 2015. Informatie over de line-up en kaartverkoop is nog niet bekend, maar de eerste headliner was al vroeg geboekt. Alle informatie rondom Lowlands 2015 vind je op onze programmapagina.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.