Isle Of Wight 2015 kondigt nieuwe acts aan

Foxes

James, the Courteeners, Foxes, Imelda May, Paul Oakenfold, Suzanne Vega, Ash, The View, Ali Campbell (UB40), Astro and Mickey Virtue, Sharon Corr, Lightning Seeds, Geno Washington & The Ram Jam Band, Ian Anderson (Jethro Tull) en La Femme zijn zojuist toegevoegd aan de affiche van Isle Of Wight 2015.

Deze artiesten voegen zich bij The Black Keys, Fleetwood Mac, The Prodigy, Pharrel Williams, Paolo Nutini, First Aid Kit, Kodaline, Billy Idol en vele anderen.

Isle Of Wight vindt komend jaar plaats van 11 tot en met 14 juni op het gelijknamige Britse eiland. Kaarten zijn al te verkrijgen. Voor een combiticket incl. camping betaal je ongeveer €248. Ben je een student of tiener? Dan krijg je korting op je ticket. Voor meer informatie over tickets, de line-up en het festival zelf klik je hier.

De organisatie bracht overigens ook een video uit met de hoogtepunten van 13 jaar Isle Of Wight. Check ‘m voor een sfeerimpressie van het festival:

Isle Of Wight Festival Logo

Isle Of Wight Festival 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen