Depeche Mode, The Killers en meer op Isle of Wight Festival 2018

Isle of Wight Festival lost de allereerste namen voor 2018. Het festival kondigt de komst van onder meer Depeche Mode, The Killers en Kasabian aan.

Isle of Wight viert komend jaar haar 50e verjaardag. Dat doet het festival met een aantal klinkende namen. Ook acts als Van Morisson en The Script staan op het affiche. Daarnaast is het de eerste festival aankondiging van James Bay. Hieronder vind je het volledige affiche van Isle Of Wight.

Waarschijnlijk zien we een aantal acts van Isle of Wight ook terug in Nederland en België. Het festival valt precies tussen Pinkpop en Down The Rabbit Hole en ook Rock Werchter is niet ver. Duimen dus!

Depeche Mode

De band wordt één van de grootste elektronicabands ooit genoemd. Depeche Mode heeft ondertussen al 13 albums uitgebracht. Violator en Music for the Masses staan bekend als klassiekers in het genre. Je kent Depeche Mode wellicht van hits als ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Personal Jesus’. Vorig jaar stond de band onder andere op Bilboa BKK en NOS Alive. Dit jaar zijn er al meerdere Europese festivalshows aangekondigd.

Isle of Wight 2018

Isle of Wight begon in 1969 op het gelijknamige eiland als het Britse antwoord op Woodstock. Na 30 jaar stilte vindt het evenement sinds 2002 weer jaarlijks plaats. Het festival duurt van 21 tot en met 24 juni 2018. Dat is de week na Pinkpop en de week vóór Down The Rabbit Hole. Voor een combiticket betaal je momenteel ongeveer €240,-. Studenten kunnen tot €35,- korting krijgen. Tieners krijger maar liefst €65,- korting. Voor meer informatie over tickets, de line-up en het festival kun je op de officiële website terecht.

Isle of Wight Festival Logo

Isle of Wight Festival 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 15-18 juni 2023
Tickets Kopen