Advertisement

Lancering H&M Loves Coachella-collectie

Coachella
coachella

De inmiddels zesjarige sponsordeal tussen H&M en Coachella krijgt dit jaar een tastbare wending. Er komt namelijke een heuse kledinglijn die ‘H&M Loves Coachella’ heet. OMG!

Of je het leuk vindt of niet. Op het gemiddelde festival lopen tegenwoordig steeds meer fashionista’s. Zeker op het Amerikaanse Coachella. Hier komen ook veel bekende sterren als bezoeker een kijkje nemen. Een uitgelezen kans voor H&M om er een speciaal ontworpen kledinglijn aan te wijden. De ‘H&M Loves Coachella’-lijn is zowel voor de heren als voor de dames en heeft een boho touch (denk aan franjes en tuniekjes). De dames kunnen onder meer kanten en grafische tops en wijde broeken verwachten. Voor de heren zijn vooral grafische T-shirts en korte broeken in the making.

Vanaf 19 maart zijn de kleren in Amerika te verkrijgen, maar vanaf 26 maart kunnen we ook hier in Nederland los. Dan is het zowel online als in de fysieke winkels te koop. Ruim op tijd voor ons Europese festivalseizoen dus. Op Coachella zal een pop-up store staan met de kleding.

Coachella wordt gedurende twee opeenvolgende weekenden gehouden in het zonnige Indio, California. Het eerste weekend is van 10 tot en met 12 april, de week erna is het weer feest. Onder andere AC/DC, Florence and The Machine, Jack White, Stromae en Kasabian zijn er in 2015 te bewonderen. Kijk hier voor de hele line-up. Mocht je – ondanks dit belachelijke nieuws toch nog – overwegen Coachella 2015 te bezoeken, dan ben je helaas te laat. Het festival is uitverkocht.