Benicàssim strikt Kaiser Chiefs en Mark Ronson

Kaiser Chiefs band

FIB Benicàssim heeft weer een aantal mooie namen bekend gemaakt voor de komende editie: o.a. Kaiser Chiefs, Mark Ronson (DJ-set) en Stromae zullen optreden op het Spaanse festival.

Kaiser Chiefs lijkt er dus na de US-tour nog een Europese festivaltour aan vast te plakken. Benicàssim is het tweede festival die deze sterke live-act boekt; Camp Bestival ging Benicàssim voor.

Stromae, die vandaag ook al bevestigd werd voor NOS Alive, zal ook afreizen naar Costa Azahar om zijn opwachting maken. Daarnaast zijn ook Jamie T, A-Trak, Hinds, Hudson Taylor, Beach Beach en Nunatak toegevoegd aan de affiche.

Dit is de tweede lading namen. Bij het eerste nieuws werden The Prodigy, Portishead, Florence + The Machine, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Bastille, Crystal Fighters, Public Enemy, MØ en Clean Bandt al bevestigd. De poster ziet er momenteel zo uit:

Benicassim2015 poster

FIB Benicàssim 2015

Het festijn vindt deze zomer plaats op 16,17,18 en 19 juli. Kaartjes koop je voor 130 euro. Voor 85 euro extra plak je er middels een Villacamp ticket nog vier kampeerdagen aan vast.

In 2014 stonden onder meer The Libertines, Kasabian, Paolo Nutini, Tame Impala, Chase & Status en Manic Street Preachers op Festival Internacional de Benicàssim, dat plaats biedt aan ongeveer 50.000 bezoekers. Thuisbasis Benicassim ligt op ongeveer 90 kilometer afstand van Valencia. In 2015 wordt de 21ste editie gehouden.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen