Hello Festival 2020 presenteert 3 Doors Down en meer

Nieuwe aankondigingen voor Hello Festival 2020. De organisatie maakt een drietal namen bekend, waaronder 3 Doors Down.

Naast 3 Doors Down komen ook Kaiser Chiefs en Kris Kross Amsterdam naar Emmen. Zij voegen zich bij onder meer Krezip, Anouk en De Staat, die al eerder werden gepresenteerd door het festival.

Ieder jaar valt er weer te genieten van verschillende soorten muziek op Hello Festival. Zo zochten wij afgelopen zomer voor jullie uit hoe coverbands een vaste plek hebben gekregen op het Drentse festival.

3 Doors Down

3 Doors Down is een rockband uit het Amerikaanse Mississippi. De band brak begin deze eeuw door met de superhit ‘Kryptonite’. Daarna scoorde de band nog hits met onder meer ‘Here Without You’, ‘Let Me Go’, ‘Loser’, en ‘Be Like That’. In 2016 kwam het laatste album Us and the night uit. Komende zomer zijn de heren te zien op het Emmense Hello Festival.

Hello Festival 2020

Lenny Kroos / Festileaks

Hello Festival is volgend jaar toe aan de tweede editie. We kennen het festival echter wel al langer onder de naam Retropop. Afgelopen zomer stonden onder meer Lenny Kravitz, Keane en Milow op het podium. Volgend jaar zijn Krezip, De Staat en 3 Doors Down te aanschouwen op de festivalweide in Emmen.

  • Locatie: Festivalterrein nabij de Rietplas, Emmen
  • Datum: 6-7 juni 2020
  • Tickets: weekendticket € 99,-; dagticket € 57,50
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.

Kom je ook FESTEN met je besten?

Om heel eerlijk te zijn: we kunnen niet meer wachten op de zomer. We hebben zin om te dansen op de muziek die jij en wij leuk vinden, met de mensen die jij en wij leuk vinden. Gezien we de tijd niet kunnen versnellen, organiseert Festileaks op vrijdag 31 januari 2020 ‘FESTEN’. Een gloednieuwe alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers.

FESTEN, dat is festivallen zoals je gewend bent. Gewoon indoor bij onze vrienden in de Melkweg. Ontken het fenomeen ‘festivalseizoen’ en kom 31 januari FESTEN met je besten. Put on your dancing shoes en verwacht veel muziek van de artiesten waar we bij Festileaks dagelijks over schrijven. Aan genres doen we niet, aan dansbare positieve anthems des te meer. Eddie, Dave, Matthew, Billie, Kendrick, Till, Yannis, Taylor, Matt, Win, Thom, Alex, Ezra, Kevin en Torre lieten al weten present te zijn op de muzikale gastenlijst. Kom jij ook?