Counting Crows in gesprek met Herman Schueremans

Adam Duritz, zanger van de Amerikaanse rockband Counting Crows, was de afgelopen dagen in Europa om een planning op te zetten voor de komende jaren. Hij sprak onder andere met Werchter-baas Herman Schueremans.

Duritz had voornamelijk afspraken met concertpromotors in Nederland, Duitsland, Engeland en Italië. De opvallendste gesprekspartner was echter de Belgische concertorganisator Herman Schueremans. Schueremans is van begin af aan betrokken geweest bij de organisatie van Rock Werchter en Torhout-Werchter. Momenteel is hij promotor bij Live Nation, dat beide festivals opkocht. Schueremans concentreert zich vooral op de festivals Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique, maar promoot ook gewone concerten in België.


Kunnen we Counting Crows in de snelle toekomst dus verwachten in België? De band houdt momenteel een festivaltour, dus misschien wel op Rock Werchter? We houden je op de hoogte!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen