Elbow, Kodaline en meer naar Kendal Calling 2015

Het Engelse festival Kendal Calling bestaat in 2015 tien jaar en viert dat met onder andere Elbow, Snoop Dogg, Kaiser Chiefs en The Vaccines. 

Een feestje met Snoop Dogg kan natuurlijk nooit misgaan, maar toch nodigt Kendal Calling nog een aantal extra artiesten uit. Zo komen ook James, Kodaline en The Horrors naar Kendal aanstaande zomer. Check alle tot nu toe aangekondigde namen op het affiche hieronder.

Kendal Calling is het tweede festival voor Elbow in 2015. Eerder vandaag kondigde de Britse band aan naar On Blackheat te komen.

Kendal Calling 2015 affiche

 

Kendal Calling 2015

Kendal Calling vindt plaats van 30 juli tot en met 2 augustus 2015 in (je raadt het nooit!) Kendal, een plaatsje in het noorden van Engeland. In 2013 won het festival de prijs voor Best Medium Festival bij de European Festival Awards. Een kaartje voor vier festivaldagen en een campingplek is te koop voor omgerekend €176. Check de site van Kendal Calling voor meer informatie.