Faithless naar Open’er en SonneMondSterne

De reünietour van Faithless gaat doorrrr. Na BigCityBeats en een nog onbekende venue in Londen, laat de Britse dance-act weten komende zomer ook naar het Poolse Open’er en het Duitse SonneMondSterne te komen.

Eerder deze week kondigde Faithless aan om na afwezigheid van vier jaar weer op de planken te gaan staan. Het lijkt er in inmiddels sterk op dat de groep, bestaande uit Rollo, Sister Bliss en Maxi Jazz, een uitgebreide festivaltour gaat ondernemen in 2015.

De volgende data zijn inmiddels bekend voor ‘Faithless 2.0’:

  • BigCityBeats, Duitsland – 6 juni 2015
  • Open’er Festival, Polen – 1 tm 4 juli 2015
  • SonneMondSterne, Duitsland – 6 augustus 2015

Daarnaast is er nog een concert in Londen gepland. Waar en wanneer die plaatsvindt, is nog niet bekend.

Meer namen voor Open’er 2015

Naast Faithless kondigde Open’er vandaag ook Major Lazer aan. Gisteren kwam het Poolse festival bovendien met Of Monsters And Men, Modest Mouse, Refused, en Django Django. Het festival vindt plaats van 1 tot en met 4 juli 2015 in Polen. Een kaartje voor het festival kost je €150. Voor meer informatie over het festival, de line-up e.d. kan je hier terecht.

SonneMondSterne 2015

Het is geen verrassing dat Faithlesss op SonneMondSterne staat. In een in december door de Chemical Brothers gelekte poster was de naam van Faithless al te zien. Vanaf dat moment kwamen de geruchten over een mogelijke reünie van Faithless op gang. Ondanks dat de organisatie het destijds ontkende, blijkt het inmiddels dus om een legitieme poster te zijn gegaan.

Naast Faithless staan onder andere Chemical Brothers, Steve Aoki en Netsky op het programma voor SonneMondSterne. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 9 augustus 2015 nabij Saalburg, in het oosten van Duitsland. Het festival richt zich voornamelijk op op elektronische muziek en geeft een indicatie voor artiesten die in de buurt zijn tijdens Lowlands, Pukkelpop en Sziget. Check voor meer info de website van SonneMondSterne.

Open'er Logo

Open'er 2023

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 28 juni - 1 juli 2023
Tickets Kopen