Netsky, Major Lazer en meer voor Wireless Festival 2015

Netsky

Het Engelse Wireless Festival heeft zojuist een nieuwe lichting namen vrijgegeven. Onder andere Netsky, Major Lazer en A$AP Rocky zijn van de partij.

Verder werden ook de volgende acts aan de line-up toegevoegd: Mary J. Blige, Stromae, Partynextdoor, Robin Schulz, Tinashe, Rae Sremmurd, Collie Buddz en Pusha T. Eerder was de komst van onder andere Drake, Avicii en David Guetta al bekend gemaakt.

Wireless Festival 2015 vindt plaats van 3 t/m 5 juli in het Londense Finsbury Park. Meer informatie over het festival is hier te vinden. De line-up van het festival kan ook interessant zijn met het oog op o.a. Rock Werchter, dat een week eerder plaatsvindt. Major Lazer staat echter op 28 juni nog in Las Vegas, dus door die naam kan alvast een streep.