Underworld, James Blake en meer voor Berlin Festival 2015

De organisatie van het Berlin Festival heeft meer dan 30 namen bekend gemaakt voor de editie van 2015. Onder andere Underworld en James Blake zijn van de partij.

De line-up van het Berlijnse festival wordt dit jaar, naast Underworld en James Blake, gesierd door Róisín Murphy, Richie Hawtin, Fritz Kalkbrenner, Seth Troxler, Carl Craig, Robert Hood, Rudimental, Dixon, Tale Of Us, Âme (live), Ten Walls (live), Chet Faker, GusGus, Marek Hemmann (live), Tiga, Twin Shadow, Atari Teenage Riot, Howling, Recondite (live), Kelela, Sylvan Esso, Pan-Pot, Ellen Allien, Westbam, Tiefschwarz (DJ-Set), Zebra Katz, Ratking, Shlohmo, Tourist, Yung Lean, Purple, La Fleur, Valentina Lisitsa, Avi Avital, Marco Resmann, DJ Ipek, Eva Be en Clé (DJ-Set).

Met de bekendmaking van deze lading namen is ook meteen de kaartverkoop afgetrapt. Een early bird ticket kost je 69 euro. Berlin Festival 2015 vindt plaats van 29 t/m 31 mei in het Arena Park. Het festival kent zowel indoor- als outdoorpodia. Meer infomatie is hier te vinden. Niet bekend met het festival? Bekijk dan vooral de aftermovie van afgelopen jaar even.