Best Kept Secret zoekt vrijwilligers

BKS 2016 programma

Best Kept Secret is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken op Best Kept Secret 2015. Via de website van Best Kept Secret kun je je motivatie aangeven.

Waarbij kunnen ze je hulp goed gebruiken?
– Bij de opbouw. Denk aan alles wat letterlijk opgebouwd moet worden: tenten, hekken, standjes, wegwijzers, decoratie etc.
– Tijdens het festival: bij de productie, het opvangen van gasten en medewerkers, runners, schoonmaken etc.
– Bij de afbouw van het terrein.
– Als shiftleader, vooral mensen die al enige ervaring hebben en een groep vrijwilligers een dag kunnen en willen begeleiden.

Hoeveel uren ben je aan de slag?
Als Best Kept Secret vrijwilliger word je voor minimaal 2 shifts ingedeeld. Het aantal uren per shift varieert, afhankelijk van je werkzaamheden en de dag waarop je bent ingedeeld. Vind je het geen probleem om meer shifts te draaien, geef dit dan aan bij je motivatie.

Wat krijg je hiervoor terug?
Natuurlijk mag je in ruil voor min. 2 shifts gratis naar Best Kept Secret. Je kampeert gratis op onze vrijwilligerscamping, krijgt een Best Kept Secret t-shirt en per shift een maaltijd en drinken. Daarnaast doe je natuurlijk ervaring op en hopen wij op een onvergetelijk weekend voor jou, je vrienden en collega’s.

Inschrijven
Heb je interesse om een steentje bij te dragen aan Best Kept Secret? Vul dan het formulier op de website van Best Kept Secret in en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Best Kept Secret 2015

Wil je meer weten over dit festival? Zoek je oudere berichten terug? Check dan onze Best Kept Secret 2015 programma pagina. Op deze pagina lees je alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Best Kept Secret programma 2015. Op ons forum wordt volop gediscussieerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

Last but not least. Het gehele programma, geüpdatet en wel, is nu terug te luisteren op Spotify:

spotify playlist BKS15

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2015

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 19-21 juni 2015
Tickets Niet meer beschikbaar.