Eerste Europese festivals voor Blur

Blur komt naar het Europese vaste land. De Britse band is vandaag aangekondigd voor het Spaanse Benicàssim festival en het Portugese Super Bock Super Rock.

Tot dusver was Blur alleen nog geboekt voor British Summer Time in Londen. Vanaf vandaag kunnen twee festivals aan het tourschema worden toegevoegd. Beide festivals zijn op 16, 17 en 18 juli al gaat Benicàssim een dagje langer door.

Blur

Het is maar liefst twaalf jaar geleden dat het laatste wapenfeit ‘Think Thank’ van Blur in de schappen lag. In 2015 komt dan eindelijk het langverwachte vervolg in de vorm van ‘The Magic Whip’. De eerste single heet ‘Go Out’ en is sinds kort te beluisteren.

Benicàssim 2015

Het festival wordt gehouden op 16, 17, 18 en 19 juli in het Spaanse plaatsje Benicàssim. Tickets voor alle vier de dagen kosten je €160, voor mensen die de Middellandse Zee graag willen opzoeken in juli maar krap bij kas zitten, is tevens een speciale regeling bedacht: zij betalen het ticket in twee termijnen. Andere namen op de line-up zijn The Prodigy, Florence + The Machine en Bastille.

Super Bock Super Rock 2015

Het festival wordt gehouden op 16, 17 en 18 juli in Lissabon. Voor weekendkaarten betaal je €95 en dagtickets gaan over de toonbank voor €50. Liefhebbers van Blur komen op 17 juli aan hun trekken als de band samen met acts als dEUS en Kindness optreed.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen