Jamie Cullum en anderen naar North Sea Jazz 2015

Het North Sea Jazz Festival heeft een compleet leger aan nieuwe namen bekend gemaakt. Onder andere Jamie Cullum, Selah Sue en Emeli Sandé komen hun muzikale krachten tonen in de Rotterdamse haven.

Andere in het oog springende namen zijn Marcus Miller, Sergio Mendes, Michael Kiwanuka, Ben l’Oncle Soul en Lianne La Haves. Een compleet overzicht van het hele bataljon nieuwe namen staat op de website van het festival. De organisatie laat eveneens weten over een maand te komen met het hele programma en het tijdschema.

Het festival maakte eerder al de komst van John Legend, D’Angelo, Mary J. Blidge en Chaka Khan wereldkundig. In een praktisch overzicht staan alle namen voor het festival genoteerd.

North Sea Jazz 2015

North Sea Jazz vindt dit jaar plaats op 10, 11 en 12 juli in Ahoy te Rotterdam. Dagkaarten kosten €85 per stuk, de combi-tickets zijn al uitverkocht. Vanaf 25 april zijn wel ‘all-in tickets‘ te koop. Deze tickets geven toegang tot alle dagen én extra concerten van o.a. Melody Gardot en Chick Corea & Herbie Hancock en kosten €269. Ook voor het optreden van Jamie Cullum dienen extra kaarten te worden aangeschaft.

North Sea Jazz Logo

North Sea Jazz 2024

Locatie
Nederland
Rotterdam, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Imaginarium
Yasper
Glimlip
Imaginarium, Yasper, Glimlip +147 meer
Tickets Kopen