Advertisement

Lauryn Hill naar Dour 2015

Lauryn Hill 2015

Zojuist is bekend gemaakt dat Lauryn Hill is toegevoegd aan de line-up van Dour 2015. Ze zal op zaterdag 18 juli de Last Arena afsluiten.

Momenteel is Hill druk aan het touren door de Verenigde Staten. De aankondiging voor Dour 2015 is een ware verrassing. Het is het eerste aangekondigde festivaloptreden van Hill in 2015 en pas het tweede Europese optreden dit jaar.

Amerikaanse hip hop-pionier Lauryn Hill verwerkte al snel soul, reggae en R&B in haar grooves. Ze begon haar carrière als lid van Fugees en liet daarna de Grammy Award-winnende soloplaat The Miseducation of Lauryn Hill op de mensheid los. Dit album uit 1998 werd onlangs geselecteerd voor opname in de Library of Congress’ National Recording Registry. Ook Radiohead (Ok Computer) en The Doors (The Doors) zijn bij de geselecteerden.

Dour Festival 2015

Dour Festival zal dit jaar plaatsvinden van 15 t/m 19 juli in het gelijknamige plaatsje Dour. Het festival staat bekend om een bijzonder alternatieve line-up met daaromheen een oase aan kunst, cultuur en activiteiten. Dour heeft komende zomer ook wat te vieren: het naburige plaatsje Bergen is onlangs uitgeroepen tot Europese Cultuurhoofdstad. De 27e editie van het Dour Festival zal in het teken staan van deze prestigieuze prijs. Wil jij dit evenement niet missen? Koop dan hier je kaarten. Voor meer informatie over het festival, de line-up e.d. klik je hier.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen