Rock Werchter verklapt ook Jessie J

De bedoeling van de organisatie van Rock Werchter was om vandaag negen namen aan te kondigen. Daar is onbedoeld een tiende bijgekomen. Bij de artiestenpagina van James Bay wordt de komst van Jessie J verklapt.

Zojuist werden negen nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Rock Werchter. First Aid Kit, Chet Faker, James Bay, The Cat Empire, Archive, Seinabo Sey, Kid Ink, Fink en Enter Shikari zullen eind juni te bewonderen zijn. Uit de artiestenpagina van James Bay blijkt dat ook Jessie J van de partij is. De fout is inmiddels hersteld.

Naast de nieuwe namen kwam Rock Werchter nog met het nieuws maandag met een nieuwe headliner te komen.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Het festival is een week naar voren verschoven om in het schema van Foo Fighters te passen. Naast Foo Fighters maken ook onder meer Muse, The Prodigy en Pharrell Williams hun opwachting op het festival in het Belgische dorpje Werchter. De ticketverkoop is reeds begonnen. Een combiticket gaat dit jaar voor 226 euro over de toonbank. Een dagticket is voor 95 euro te verkrijgen. Daarnaast dient er nog een campingticket te worden aangeschaft. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen